CLOSE

gabinety anpatu.

#świadoma #zadbana
kosmetologia i medycyna podana inaczej

Rolna 17/6, Katowice
email [email protected]

 

Back To Top

opinie o anpaTu

opinie o anpaTu

opinie o anpaTu

google

gabinety anpaTu Icongabinety anpaTu

Rolna 17/6, Katowice

5,0 29 reviews

  • Avatar Blanka Michno ★★★★★ 2 tygodnie temu
    AnpaTu to rewelacyjne miejsce! Przyjazna atmosfera, zawsze uśmiechnięta załoga a przede wszystkim profesjonalne podejście … More do klienta. Pani Natalia na pierwszej wizycie wykonała analizę Lumiscan, która wskazała problemy mojej cery. Został zaproponowany plan zabiegowy dla osiągnięcia najlepszych efektów. Jednym z moich ulubionych zabiegów jest PRX. Do tego filiżanka dobrej kawy i czego chcieć więcej... Szczerze polecam!

logo_facebook
Gabinety anpaTu
5.0
Based on 11 reviews
powered by Facebook
Klara Kucharczyk
Klara Kucharczyk
2021-06-14T19:09:42+0000
Pełen profesjonalizm! Cudna, przyjazna atmosfera od samego wejścia, a zabieg był bardzo relaksujący, efekty widać gołym... okiem. Dodatkowym atutem jest pełen roślin wystrój! 🌿 Czułam się bardzo zaopiekowana. Będę wracać i polecać!read more
Sieja Ania
Sieja Ania
2021-05-25T09:35:56+0000
Super miejsca, przemiła obsługa. Pełen profesjonalizm. Polecam 💖
Agnieszka Sokolik
Agnieszka Sokolik
2020-12-08T16:58:11+0000
Kochane AnPatu, bardzo dziękuję za prezent świąteczny 🥰jesteście cudowne!
Katarzyna Klóskowska
Katarzyna Klóskowska
2020-11-02T18:50:51+0000
Świetne miejsce 🙂 profesjonalna obsługa i przyjemna atmosfera. Każda kobieta może poczuć się wyjątkowo ☺️
Dobrusia Rafalska
Dobrusia Rafalska
2020-10-29T11:35:41+0000
Gabinet śliczny, relaksująca atmosfera, pełen profesjonalizm 🥰 dojazd bardzo prosty i jest gdzie zaparkować, a jeśli... idzie się z centrum Katowic można też wykorzystać okazję na spacer przez Park Kościuszki (ja tak zrobiłam). Skorzystałam z konsultacja z lumiscan i uzyskałam dużo cennych informacji, jak dbać o moją cerę w codziennej pielęgnacji, jakich kosmetyków używać i jakie zabiegi rozważyć w przeszłości. Polecam serdecznie wszystkim 😍😍😍read more
Aneta Jakubiec
Aneta Jakubiec
2020-10-26T21:00:03+0000
Polecam! Pełen profesjonalizm i zaangażowanie.Dziewczyny z ogromnym doświadczeniem i pasją co gwarantuje usługi na... najwyższym poziomie.read more
Marta Garbaciak-Kucięba
Marta Garbaciak-Kucięba
2020-09-01T10:44:24+0000
Świetne, kameralne miejsce dla kobiet, które potrzebują chwili dla siebie. Pani Natalia chętnie dzieli się swoją wiedzą... i doświadczeniami, na pewno będę wracać! 😊read more
Monika Bendyk
Monika Bendyk
2020-08-10T18:37:53+0000
Profesjonalne podejście i świetna atmosfera. Na pewno wrócę i będę polecać :)!
Anna Sizalewska
Anna Sizalewska
2020-05-06T19:27:40+0000
Profesjonalizm i zaangażowanie. Rewelacyjna atmosfera! Miejsce do którego chce się wracać 🙂
Maciej Kwadrans
Maciej Kwadrans
2020-04-06T13:06:19+0000
Żona wniebowzięta, czego chcieć więcej ...
Maya Mi
Maya Mi
2020-04-06T09:00:32+0000
Wspaniała atmosfera i bardzo profesjonalne podejście do każdego problemu z dokładną analizą i konkretnie ustalonym... planem działania! Dziewczyny są bardzo serdeczne i kapitalnie dobierają zabiegi z bogatej oferty salonu-nareszcie znalazłam gabinet, w którym czuje się komfortowo a co najważniejsze TO DZIAŁA!!read more
Next Reviews