CIAŁO LAST MINUTE
sprawdź >>
Menu
opinie
zobacz co mówią o nas nasi pacjenci. Jeśli skorzystałaś lub skorzystałeś z naszych usług, zostaw swoją opinie na jednym z poniższych portali i pomóż innym pacjentom podjąć dobrą decyzję
zobacz opinie na portalu booksy
DOSKONAŁA
43 opinii na
Ann Hell
Ann Hell
2023-05-20
Pełen profesjonalizm! Gorąco polecam 😍 miła obsługa, fachowe dopasowanie zabiegu, no poprostu super miejsce. Chętnie wrócę po kolejną dawkę relaksu :)
Adrian Wójcikowski
Adrian Wójcikowski
2023-03-30
Pełen profesjonalizm, wszystko super wyjaśnione, jestem bardzo zadowolony z faktu iż trawiłem właśnie do Pani Anny jak i do tego salonu . Polecam
kicia kwa
kicia kwa
2023-03-11
Bardzo bardzo polecam !
Bożena Kurpik
Bożena Kurpik
2023-02-22
Regularnie korzystam z usług anpatu i jestem bardzo zadowolona. Polecam Panie Anię i Dominikę - wspaniałe kobiety! Icoone i mezoterapia igłowa wykonane wzorowo! Az chce si wracać mimo, że mezoterapia igłowa to nie najprzyjemniejszy zabieg :) Zawsze jestem dobrze zaopiekowana i czuje się bezpiecznie!
Mariola Gawrońska
Mariola Gawrońska
2023-02-10
Polecam serdecznie, przemiła obsługa. Pełen profesjonalizm.
Patrycja Kurpik
Patrycja Kurpik
2023-01-19
najlepiej!
dominika m
dominika m
2022-12-29
Profesjonalnie i sympatycznie. Na analizie skóry otrzymałam dawkę rzetelnych informacji podanych w przystępny sposób. Na pewno wrócę.
DOSKONAŁA
14 opinii na
Emilia Niedenthal
Emilia Niedenthal
2022-12-25
poleca
Polecam gabinet w Katowicach. Jestem BARDZO zadowolona :) opieka na bardzo wysokim poziomie.
Miszi Michalina
Miszi Michalina
2022-09-10
poleca
Szukałam dobrego gabinetu medycyny estetycznej w celu zniwelowania bruksizmu. Kosmetolodzy w anpaTu doradzili mi iniekcje botoksu w mięśnie żwacza aby zmniejszyć ich aktywność. Nadmierne zaciskanie szczęki powodowało u mnie częste bóle głowy. Ta przypadłość powoduje także ścieranie się szkliwa, wiec potrzebowałam naprawdę dobrych specjalistów aby zareagować w porę. Sam zabieg trwa krótko, po kilku dniach można poczuć różnice. Dodatkowym efektem było wyszczuplenie twarzy. Rezultat utrzymuje się już u mnie 3 miesiące. Z zaleceń wynika ze ostrzykiwanie należy powtarzać co ok. 6-8 miesięcy. Na koniec podkreślę ze klinika jest bardzo nowoczesna, czysta, personel bez zarzutu. Ceny są adekwatne do jakości.
Marzena Radzikowska
Marzena Radzikowska
2022-07-17
poleca
Najlepszy gabinet w Katowicach! Nie warto chodzić nigdzie indziej, bo tu już mają Panie wszystko. Cudowny personel, bardzo Was lubię 😍
Ewa Salejda
Ewa Salejda
2021-09-01
poleca
Polecam gorąco ❤️ profesjonalna i przemiła obsługa, bardzo dobra komunikacja i idealny dobór usług dla moich potrzeb. Zostanę tutaj na dłużej ☺️
Klara Kucharczyk
Klara Kucharczyk
2021-06-14
poleca
Pełen profesjonalizm! Cudna, przyjazna atmosfera od samego wejścia, a zabieg był bardzo relaksujący, efekty widać gołym okiem. Dodatkowym atutem jest pełen roślin wystrój! 🌿 Czułam się bardzo zaopiekowana. Będę wracać i polecać!
Sieja Ania
Sieja Ania
2021-05-25
poleca
Super miejsca, przemiła obsługa. Pełen profesjonalizm. Polecam 💖
Agnieszka Agart
Agnieszka Agart
2020-12-08
poleca
Kochane AnPatu, bardzo dziękuję za prezent świąteczny 🥰jesteście cudowne!
Katarzyna Lasota
Katarzyna Lasota
2020-11-02
poleca
Świetne miejsce 🙂 profesjonalna obsługa i przyjemna atmosfera. Każda kobieta może poczuć się wyjątkowo ☺️
Aneta Jakubiec
Aneta Jakubiec
2020-10-26
poleca
Polecam! Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Dziewczyny z ogromnym doświadczeniem i pasją co gwarantuje usługi na najwyższym poziomie.
Marta Garbaciak-Kucięba
Marta Garbaciak-Kucięba
2020-09-01
poleca
Świetne, kameralne miejsce dla kobiet, które potrzebują chwili dla siebie. Pani Natalia chętnie dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniami, na pewno będę wracać! 😊
Zarezerwuj 30 minut na bezpłatną konsultację
Porozmawiajmy!
Newsletter
Obiecujemy, że nie będziemy obciążać Twojej skrzynki. Wysyłamy tylko e-maile i oferty, które mają good vibe.

    TOP ZABIEGI
    MENU
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram