CLOSE

gabinety anpatu.

#świadoma #zadbana
kosmetologia i medycyna podana inaczej

Rolna 17/6, Katowice
email my@gabinetyanpatu.pl

 

Image Alt

Opinie

zobacz co mówią o nas nasi pacjenci. Jeśli skorzystałaś lub skorzystałeś z naszych usług, zostaw swoją opinie na jednym z poniższych portali i pomóż innym pacjentom podjąć dobrą decyzję 🙂

logo_facebook

gabinety anpaTu Icongabinety anpaTu

Rolna 17/6, Katowice

5,0 22 reviews

  • Avatar wiki malina ★★★★★ 3 tygodnie temu
    Polecam. Dobra atmosfera i dobre efekty, a o to chodzi w takich miejscach.
  • Avatar magdalena podleska ★★★★★ 2 tygodnie temu
    skuszona dobrymi opiniami o masażu Kobido wypróbowałam i jestem zachwycona! super miejsce, profesjonalne i przyjemne. … More
  • Avatar julia poslonska ★★★★★ miesiąc temu
    dziękuje za wszystko 🙂
    jade na urlop z nowym brzuchem! Icoone i fala uderzeniowa w połączeniu z cudowną pracą Pani
    … More Ani zrobiły na prawdę super efekt.
    pozdrawiam i polecam anpatu
  • Avatar Marta Jasińska ★★★★★ 2 miesiące temu
    W anpaTu można poczuć się wyjątkowo. Panuje tu bardzo przyjazna atmosfera, a indywidualne i profesjonalne podejście … More do klienta jest wręcz urzekające ❤️ Zabiegi wykonywane są z wielką starannością, dostosowywane do potrzeb klienta dają super efekty. Gorąco polecam i dziękuję!!! Do zobaczenia 😊
  • Avatar wiktoria talib ★★★★★ miesiąc temu
    Pani Aniu, jest Pani wielka! uwielbiam to miejsce za klimat i za zabieg Icoone! W końcu to czego moje ciało i psycha potrzebowała … More ;))
    super efekty na celulit.
  • Avatar MAgda przepiorka ★★★★★ 2 months ago
    trafiłam z polecenia siostry i jestem super zadowolona!
    polecam szczególnie osobom, które maja strasz przed takimi miejscami,
    … More tu można nie wyluzować w 100% i poczuć bezpiecznie przy tym!
    cellulit tez jakby mniejszy ;))
  • Avatar Marta Garbaciak ★★★★★ 4 weeks ago
    Polecam kobietom, które chcą złapać trochę oddechu 🙂 Miejsce bardzo przyjemne i kameralne, w którym naprawdę można … More skupić się tylko na sobie. Konsultacja Lumiscan przebiegła w bardzo miłej atmosferze, dzięki niej wiem jakie zabiegi są przeznaczone dla mojej skóry, a korzystając z wiedzy i doświadczenia Pani Natalii poznałam wiele przydatnych rozwiązań dotyczących pielęgnacji domowej.
  • Avatar karolina godulska ★★★★★ a month ago
    polecam, super efekty po kriolipolizie
  • Użytkownik Google ★★★★★ miesiąc temu
    dziękuje za wszystko 🙂
    jade na urlop z nowym brzuchem! Icoone i fala uderzeniowa w połączeniu z cudowną pracą Pani
    … More Ani zrobiły na prawdę super efekt.
    pozdrawiam i polecam anpatu

Wszystkie opinie w Google
google
Gabinety anpaTu
5.0
Based on 7 reviews
powered by Facebook
Marta Garbaciak-Kucięba
Marta Garbaciak-Kucięba
2020-09-01T10:44:24+0000
Świetne, kameralne miejsce dla kobiet, które potrzebują chwili dla siebie. Pani Natalia chętnie dzieli się swoją... wiedzą i doświadczeniami, na pewno będę wracać! 😊read more
Monika Bendyk
Monika Bendyk
2020-08-10T18:37:53+0000
Profesjonalne podejście i świetna atmosfera. Na pewno wrócę i będę polecać :)!
Dominika Krzemieniecka
Dominika Krzemieniecka
2020-06-10T14:46:12+0000
Piękny salon, miła obsługa oraz pełen profesjonalizm. Pani kosmetolog po rzetelnej konsultacji dobrała zabiegi... idealne do mojej skóry oraz potrzeb. Polecam!read more
Anna Sizalewska
Anna Sizalewska
2020-05-06T19:27:40+0000
Profesjonalizm i zaangażowanie. Rewelacyjna atmosfera! Miejsce do którego chce się wracać 🙂
Maciej Kwadrans
Maciej Kwadrans
2020-04-06T13:06:19+0000
Żona wniebowzięta, czego chcieć więcej ...
Maya Mi
Maya Mi
2020-04-06T09:00:32+0000
Wspaniała atmosfera i bardzo profesjonalne podejście do każdego problemu z dokładną analizą i konkretnie... ustalonym planem działania! Dziewczyny są bardzo serdeczne i kapitalnie dobierają zabiegi z bogatej oferty salonu-nareszcie znalazłam gabinet, w którym czuje się komfortowo a co najważniejsze TO DZIAŁA!!read more
Iza Iprzeciw
Iza Iprzeciw
2020-04-05T11:32:20+0000
Dziewczyny tworzą niezwykłą, przyjazną atmosferę już od pierwszej wizyty. Jednocześnie profesjonalnie wykonane... zabiegi; jest w czym wybierać. Plus za parking i fajne drobiazgi umilające życie.read more
Next Reviews

umów się na bezpłatną konsultacje!

chcesz zrobić zabieg, ale nie wiesz jaki?

masz pytania? nie masz czasu przeglądać tej strony?

konsultacja pierwszorazowa gabinety anpaTu

skontaktujemy się z Tobą szybko i skutecznie 🙂
ps. Nie będziemy SPAMować. Twoje dane osobie będą przetwarzane tylko na potrzeby kontaktu w sprawie wizyty.

#atuty anpaTu

rodzina anpaTu

nasz zespół to grupa pasjonatów. Każdy wie co robi i robi to najlepiej jak potrafi. Skończone szkoły, kursy, szkolenia to dla nas oczywistość, ale naszą przewagą jest to, że znamy się od wielu lat, łączą nas więzi przyjaźni i rodzinne dlatego atmosfera w anpaTu jest wyjątkowa…

jedyna taka konsultacja na twarz

jako jedna z niewielu klinik w Polsce posiadamy urządzenie Lumiscan! To wielopłaszczyznowa analiza skóry twarzy, dzięki której widzimy więcej niż inni, a nasze diagnozy są precyzyjne i trafne. Dzięki Lumiscan zobaczysz jak wygląda Twoja skóra od podszewki, a my powiemy Ci jak właściwie o nią dbać.

bezpieczna wizyta

naszym nadrzędnym celem jest zapewnić Ci najwyższe bezpieczeństwo wykonywanych usług. To znaczy, że nie tylko doskonale wiemy jak wykonywać usługi, ale też wiemy co robić w sytuacji kiedy dzieją się zdarzenia nieprzewidziane. Otoczymy Cię pełną opieką przedzabiegową, śród zabiegową i pozabiegową.

gwarantowana skuteczność

w gabinetach anpaTu mamy tylko takie zabiegi, które przynoszą efekty. Oferta jest wybrana bardzo starannie i pod kątem szerokiego zapotrzebowania naszych pacjentów. W czasie konsultacji zapytaj o zabiegi, których skuteczność gwarantujemy!

Twój komfort

gabinety anpaTu znajdują się w urokliwej dzielnicy Katowic - Brynów. Dojazd jest swobodny, zarówno samochodem jak i komunikacją miejską. Mamy swoje miejsce parkingowe i parking osiedlowy gdzie zawsze znajdziesz miejsce.

dyskrecja

to nasza nadrzędna wartość. Twoja wizyta to Twoja sprawa! Nikt nie musi o niej wiedzieć, niezależne od usług z jakich korzystasz. Cenimy sobie dyskrecje i Twoją prywatność.

zrównoważona polityka cenowa

nie konkurujemy ceną, a jakością. Znamy wartość swojej pracy. W czasie pierwszorazowej konsultacji wspólnie z Tobą ustalamy plan zabiegowy, dopasowany go do Twoich potrzeb, oczekiwań i budżetu. Zawsze możesz liczyć na małe prezenty... 😉

kompleksowe rozwiązania

najlepsze efekty zabiegów osiąga się dzięki zastosowaniu terapii łączonej. Dlatego nasza oferta jest przygotowana tak, aby zabiegi wzajemnie się uzupełniały i przynosiły najlepsze rezultaty w walce o efekty jakich oczekujesz.